Open dag meiden bij sv Bernardus...gratis training

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS TRAINING MET MEIDEN VAN EXCELSIOR EN ADO DEN HAAG

 

Beste allen,

 

Onze meiden afdeling wordt groter en dat is te danken aan al de vrijwilligers die zich optimaal inzetten om alles te doen slagen. Steeds meer meiden weten de club te vinden en zie je ook meiden van de basisschool de weg naar Bernardus te vinden.

 

Maar we hebben een droom om met de meidenafdeling één van de grootste in de regio te worden omdat het een booming markt is.

 

De regio Alphen aan den Rijn is groot en we zijn klaar om de meiden op te leiden tot goede voetbalsters.

 

OPEN DAG:

 

Daarom hebben we gemeend een open dag te organiseren waarbij meiden die bij Excelsior Rotterdam en ADO Den Haag gaan voetballen en inmiddels al meetrainen.

 

  • Lisa gaat naar Excelsior Beloften en komt van DTS Ede en traint inmiddels bij Excelsior
  • Rihab gaat naar Excelsior Beloften en komt van GVVV Veenendaal traint inmiddels bij Excelsior
  • Lola gaat naar ADO Den Haag Beloften en komt van Altior traint inmiddels bij ADO Den Haag

Deze meiden verzorgen een trainingsclinic en wellicht vind jij het leuk om op 1 juni erbij te zijn om 18.30 uur een training te ondergaan van deze meiden. 

 

Je mag ook allemaal vragen aan ze stellen hoe ze bij een Betaalde club zijn terecht gekomen en wat je er allemaal voor moet doen en laten.

 

Om een optimaal leeromgeving te creeëren kunnen we dat bij Bernardus jou aanbieden en ben je welkom om een paar keer lekker mee te trainen.

Locatie sv Bernardus, Sweelincklaan 1, 2394 GP Hazerswoude-Rijndijk

 

Met de Vrouwen 1 willen we in de nabije toekomst ook hoger gaan spelen. Daarnaast heeft de Hoofd Opleidingen nauwe contacten met FC Rijnvogels die Topklasse spelen.

 

Onderstaand een inschrijfformulier om geheel gratis deel te nemen aan deze dag.

 

PS ook onze meiden mogen gewoon meedoen en een vriendin meenemen die wellicht op voetbal wil. Of kennis willen maken met het spel.