FC UTRECHT REGIONALE PUBLIEKSTREKKER OP BZS TROPHY

Heropening Sportpark BZS - Foto vv BZS
Heropening Sportpark BZS - Foto vv BZS

Op 20 en 21 augustus 2022 organiseert BZS met de BZS Trophy U16 een fantastisch internationaal voetbaltoernooi voor voetballers onder de 16 jaar met deelname van betaald voetbal clubs uit Duitsland, België, Turkije, Polen en uiteraard Nederland.

Daarbij is uw hulp boordnodig! BZS is daar voor op zoek naar 10 gastgezinnen.

 

Ook FC Utrecht timmert al jaren hard aan de weg met hun jeugd academie en levert regelmatig spelers af voor de hoofdmacht. Wanneer deze spelers dan vervolgens nog een stap maken, leveren ze een mooie transfersom op hetgeen uiteraard zeer welkom is. Met de nieuwe aanstaande toppers in de gelederen geeft FC Utrecht een extra regionale dimensie aan de BZS Trophy en kom dus vooral een kijkje nemen. Voor meer FC Utrecht ga naar

Deelnemers o.a. Vitesse, AZ, Schalke'04, KRC Genk, Zaglebie Sosnowiec, FC Utrecht en BZS uiteraard.

 

Meer over  de BZS Trophy O16 klik hier

 

Bron vv BZS