Voor de 3e keer De Huys Talent Cup bij vv de Weide

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert vv de Weide voor de derde keer het top jeugd voetbal toernooi voor JO10-1 en JO12-1. De Huys Talent Cup is een van de sterkst bezette jeugdvoetbal toernooien voor pupillen t/m 12 jaar in Noord-en Oost Nederland. Tijdens dit voetbaltoernooi zullen deze getalenteerde pupillen strijden om de titels.

 

De derde editie van de Huys Talent Cup kent een prachtig affiche. Dit jaar is het niveau van de deelnemers ongekend hoog. Met het vastleggen van de KNVB Meisjes U12 gaat een lang gekoesterde wens van de organisatie in vervulling. Naast KNVB Meisjes en de Hoogeveense verenigingen HZVV, vv Hoogeveen en vv de Weide bestaat het deelnemersveld uit de jeugdteams van CVV Achilles (Enschede), Rohda Raalte, Go Ahead Kampen, ATC’65 (Hengelo), SV Genemuiden, HVV Hollandia (Hoorn), AFC’34 (Alkmaar), Voetbal Academie Parkstad (Veendam), GVAV-Rapiditas (Groningen), SV Orion (Nijmegen), LAC Frisia (Leeuwarden), FC Burgum, Heerenveen, Unicum (Lelystad), FC Meppel, LTC (Assen), Achilles 1894 (Assen), FC Emmen en de CSV’28(Zwolle). Bron vv de Weide