Veel bovenbouw talent loopt nog rond...maar worden ze ook gezien?

Afgelopen zondag eindelijk de 1e finale selectie die geselecteerd waren uit bovenbouw spelers van de voorselectie in Nederhorst en Utrecht. In Rotterdam tegen Ben Ranoe Agency op het veld van Zwarte Pijl. Twee talententeans waarbij driftig geschreven werd door scouts en zaakwaarnemers. Jongens van VT Talenten team opgeroepen uit Oldenzaal, Dronten Emmeloord, Beuningen, Roosendaal, België enz. Er loopt nog veel talent rond die 1e/2e divisie spelen maar veel grote clubs nog nooit gezien hebben. Zolang KK divisie clubs van elkaar kopen komen deze jongens amper in beeld. Zo zonde van het talent wat er op deze dag rondliep.

 

 

Gelukkig herkende de scouts en zaakwaarnemers het talent zodat ze op zoek kunnen naar een mooie club. Er zijn maar weinig organisaties die deze leeftijdsgroep nog een kans geven. We danken Ben Ranoe voor de uitnodiging.