Cursus Pupillentrainer Op video on Demand met onderdeel Pedagogiek

De Corona periode heeft mensen doen veranderen in media gebruik. Wat we offline deden gaan we nu online wegzetten...Kijken wanneer jij wilt!

Voor trainers en coaches die kinderen trainen van 5 tot en met 13 jaar. 

 

Met Video on Demand (VOD) kunnen we de cursus online op de site zetten kun je kijken waar en wanneer jij maar wilt. Door middel van ‘streaming’ kan je direct beginnen met kijken, zonder eerst een DVD te moeten halen of een hele film eerst te moeten downloaden. Video on Demand kent aanbieders, maar we willen de cursus zo maken dat het voor iedereen begrijpelijk is. Met een duidelijke uitleg.

 

Vervolgens is het belangrijk om na te denken op welk apparaat je naar de cursus wilt gaan kijken. Op alle devices is het te bekijken. Op elk moment van de dag. De opnames staan gepland medio juli zodat in augustus een try out plaats vindt en begin september trainers/coaches kunnen kijken hoe zet ik een training op en hoe maak je een organisatie en geef ik structuur aan de training. en wat komt er allemaal bij kijken.

 

Pedagogiek

 

Kinderen, jongeren én hun trainers/begeleiders begeleiden en coachen. Dat is het werk van een pedagoog. Je zorgt bijvoorbeeld als jeugd(zorg)medewerker dat kinderen en jongeren trainen in een veilige leeromgeving. Elk kind is uniek en elk kind heeft zijn eigen rugzak bij zich. We stoppen een stuk positiviteit in zijn/haar rugzak waardoor hij of zij plezier beleeft aan het spelletje. We trainen echt niet alleen de selectie teams maar ook de teams daaronder. Hoe gaan we om met gedrag? 

 

In diverse leeftijdsgroepen geven we de cursus dat voor een groot gedeelte uit praktijk bestaat en een deeltje theorie. Zo kun je optimaal aan de slag. En dat wellicht allemaal voor slechts € 10,-- per cursus. Kunnen we ook een cursus organiseren alleen voor meiden teams? Ja dat kunnen we ook! De opnames worden gedaan door DB Video uit Aalsmeerderbrug