VV Nieuweschans stopt met SJO Kroonpolder

Bij de oprichting van SJO Kroonpolder is gezamenlijk afgesproken dat jeugdspelers na de juniorentijd gaan spelen bij de seniorenteams van één van beide verenigingen, dat wil zeggen jeugdspelers van SJO Kroonpolder uit Drieborg gaan spelen bij de senioren van SV Drieborg en jeugdspelers van SJO Kroonpolder uit Bad Nieuweschans gaan spelen bij de senioren van VV Nieuweschans.

 

De praktijk blijkt echter weerbarstiger.

 

Spelers kiezen na hun juniorentijd nagenoeg allemaal voor één club, namelijk Drieborg. Voor VV Nieuweschans ontstaat op deze wijze een zeer onwenselijke situatie, namelijk één club plukt uiteindelijk de vruchten van de samenwerking. 

 

Het bestuur van VV Nieuweschans heeft na intern beraad helaas moeten besluiten per direct de samenwerking met SV Drieborg te beëindigen en te stoppen met SJO Kroonpolder. Voor meer info verwijzen we naar de brief op de site van vv Nieuweschans