Gepest op voetbal, hoe ermee om te gaan

Mijn zoon van 7 speelt al 3 jaar met veel plezier voetbal, maar sinds een paar weken wordt hij binnen zijn team gepest door 2 jongetjes die hem "beschuldigen" van niet goed genoeg spelen. Let op: we hebben eht hier over JO9-pupilletjes, niet over een selectie-team. De coach (een van de vader) doet zijn best maar is vaak afwezig door privé-redenen en nu is het bijna elke keer raak: "Jij kan niet spelen" "Je moet weg""k... drol" en andere woorden blijken te vallen (ik sta te ver weg aan de zijlijn om te horen, en vanmidadg hadden ze en speelmiddag en was ik even weggegaan). Maar het is nu de 2de keer dat ik mijn zoon hysterisch krijzend vind aan de zijlijn omdat het dus gepest is. Ik weet niet goed hoe ermee om te gaan, heb voor de tweede keer de coach gemaild, maar wie heeft tips en/of idéeen? Alvast bedankt