De talenten van de AMVA presteren groots op Stefanie van der Gragt Toernooi

De meiden popelden om te mogen meedoen op het toernooi van Stefanie van der Gragt in Heerhugowaard bij Reiger Boys. Met diverse topteams werd de strijd aangegaan waarbij alle teams in de hoofdklasse uitkomen. Op de vrijdagavond  deden we nog aan een wedstrijdtraining wat verder uitgebouwd moest worden op het toernooi. Meiden die er echt voor gingen en je zag dat elke wedstrijd beter werd, elkaar beter gingen vinden. Alle meiden kwamen uit voor diverse clubs  en we mogen wel zeggen dat de AMVA een steeds groter aandeel krijgt op overstijgend provinciaal niveau. Meiden uit Heerenveen, Doetinchem, Zwolle, Delfzijl, 't Harde, Dordrecht, Veenendaal, Epe, Arnhem, maar ook uit Amsterdam en dichterbij gelegen plaatsen. Dit zijn talenten die we door de scouting ontdekt hebben en klaarstomen voor het vervolg van hun carrière. Doordat de wedstrijden qua resultaat over 2 dagen zo goed was mochten ze de finale spelen tegen Reiger Boys. Helaas op 1 doelpunt werden we terecht 2e van een groot deelnemersveld. 2 september is het vervolg van de training op locatie FC Aalsmeer en komen vele meiden weer meetrainen. Daarbij verwelkomen we weer 3 nieuwe meiden uit Oss, Hoornaar en Rotterdam waarbij de laatste 2 gisteren zijn gescout in Schiedam.

 

Wil je ook aansluiten bij de AMVA? bel of app  op 0641129929