De regionale sport en activiteitenbeurs in de Boei in Vinkeveen

Op 6 november vindt plaats in de Boei in Vinkeveen de Regionale Sport en Activiteiten beurs. Hiervoor zijn de ruimtes en grote sporthal gereserveerd. Allerlei activiteiten vinden hier plaats.

 

Maar ook FIFA play, kampioenschappen, clubs mogen hun sport promoten en leden werven maar ook een sport naar keuze beoefenen. Tevens Freestyle voetbal. Waarom in Vinkeveen? Het ligt zeer centraal en veel verenigingen kunnen hun sport uit de regio Veenlanden, Amstelland en Meerlanden promoten en nieuwe leden werven. Tevens zien we de mogelijkheid in verbining tussen en met mensen. Bedrijven staan er om hun producten aan de man te brengen. Hierna willen we verder en na Vinkeveen komen ander locaties.

Voldoende parkeerplaatsen en mogelijkheid gebruik te maken van de horeca gedeelte. Verdere info volgt.