HOE DE OEKRAÏENSE VOETBALLER ARTEM (10) SCHITTERT IN HET TENUE VAN FC DALFSEN

Foto de Stentor
Foto de Stentor

Ver weg van de oorlog schittert het Oekraïense voetballertje Artem op de voetbalvelden voor FC Dalfsen. In een wedstrijd in Slagharen scoort de 10-jarige jongen drie goals. ,,Een heel goede aankoop hoor”, klinkt het langs het veld als het over de uit Oekraïne gevluchte Artem gaat, die zijn contributie en kleding bij FC Dalfsen gesponsord krijgt.

 

Artem neemt de bal mee aan zijn voet als hij zijn tegenstander uitkapt en daarna op snelheid de speler voorbij gaat. Hij herhaalt dit nog twee keer bij een andere speler, waarna hij de bal in de verre hoek van het doel schiet en scoort. Als Diego Maradona in zijn beste dagen dartelt Artem, die dezelfde voornaam draagt als de Oekraïense profvoetballer Artem Milevsky, zo een paar keer over het veld op het sportpark onder de rook van attractiepark Slagharen. Lees verder bij de Stentor