NAC Street League van start in gemeente Oosterhout

De NAC Street League gaat in oktober 2022 van start in gemeente Oosterhout. Eerder zijn gemeentes Breda en Geertruidenberg al van start gegaan. Tijdens deze maatschappelijke straatvoetbalcompetitie gaan leerlingen van basisscholen aan de slag met sportiviteit, respect en andere maatschappelijke thema’s. Het eerste seizoen wordt middels een grootse kick-off afgetrapt met zes deelnemende scholen. De NAC Street League is bedoeld voor leerlingen uit groep 7 en 8 in Oosterhout. Inschrijven is mogelijk tot 1 juli 2022 bij de Buurtsportcoach.

 

Punten verdienen op basis van sportiviteit en respect

 

Leerlingen van verschillende basisscholen in Oosterhout gaan een straatvoetbalcompetitie spelen gedurende de NAC Street League. Aan de straatvoetbalcompetitie is een speciaal puntensysteem gekoppeld; het NOAD Puntensysteem. Lees verder bij Gemeente Oosterhout