Afsluiting voetbal voor kinderen met een autistisch spectrum stoornis bij vv Noordwijk

Belangstellenden welkom bij seizoen afsluiting voetbal voor kinderen met een autistisch spectrum stoornis bij vv Noordwijk

 

Kinderen vanaf een jaar of 8 die graag willen voetballen maar waarbij dit, om wat voor reden dan ook, niet mogelijk is in een regulier team zijn met hun ouders van harte welkom om op 25 juni een kijkje te komen nemen of het ASS voetbal bij vv Noordwijk wellicht iets voor hen is. Er zijn begeleiders aanwezig om informatie te geven.

 

Op zaterdag 25 juni van 13.00 uur tot ongeveer 14.30 uur sluit de ASS afdeling bij vv Noordwijk het seizoen af. De kinderen met een autistisch spectrum stoornis die bij vv Noordwijk voetballen zijn dan voor de laatste keer dit seizoen actief op het veld. 

Na de zomervakantie gaan de club dan weer van start met trainingen en hopelijk ook weer wedstrijden spelen.

Bron vv Noordwijk