Van zover? Nieuwenhoorn, Heerhugowaard, Heerenveen, Delfzijl, Hoogezand, Drempt, Doetinchem, Oss, Epe enz.

 

Steeds meer meiden weten de weg te vinden naar de AMVA. Wat een geweldig gevoel dat meiden die gediscrimineerd worden of graag bij willen trainen de weg nu naar ons weten te vinden. Meiden die stappen willen maken. Meiden die willen groeien. Meiden met dromen.

 

Van heinde en verre naar locatie van FC Aalsmeer

Maar het mooie is dat ze nu overal vandaan komen...Nieuwenhoorn, Heerhugowaard, Heerenveen, Delfzijl, Hoogezand, Drempt, Doetinchem, Oss, Dordrecht, Veenendaal, Nieuwkoop, Hoornaar, Zandvoort, Monnickendam, Haarlem, Roelofarendsveen, Epe, Nunspeet, enz. En dat is in het de afgelopen seizoen ons zomaar overkomen. We adverteren ook elke dag. Als dan ook nog nieuwe trainers zich melden en pedagogisch onderlegd zijn? Dat is top. Zo kunnen ze enorme stappen maken...op naar de top en dat beloven we je...5 maart is het stadion afgehuurd in Oss. A big event. Wil je meer weten? App even naar 0641129929