Ingezonden brief: Door ouders spelers van de lijst gehaald

Ben je sinds vanmorgen spelers persoonlijk aan het beantwoorden met een advies om spelers te helpen in hun ontwikkeling komt er een app binnen waar de honden geen brood van lusten van een bevriende collega scout.

 

Scouten is leuk om te doen maar de berichtgevingen zijn vaak van die orde van grootte dat je wel eens afvraagt waar doe je het voor.

 

Maar ja er kwam er dus één, waarom hebben mijn zoons nog niks vernomen van die club en van die club met allerlei dreigementen van zijn kant met beloften die nooit worden gedaan, maar wellicht in zijn eigen verhaal gelooft. Als er talenten worden gescout adviseren wij BVO clubs om te gaan kijken bij het talent op wedstrijddagen. Meer niet en beloven doen scouts niet omdat de clubs dat bepalen. We kijken naar talent en is een talent talenvol genoeg dan geven we dat door. Maar deze man bleef appen en maar eisen dat we zijn kinderen naar die club en die club zouden brengen en ook nog dat hij minimaal een een uitnodiging had verwacht....En maar doorzeiken, eisen zodat de scout in questie gebeld heeft met de clubs met het vriendelijke verzoek beide spelers van de lijst te halen. Bedankt voor het bericht en zeer lullig voor de kids. Maar wordt tijd dat ouders eens kappen met pushen.