Zes meiden van de AMVA uiteindelijk naar Topklasse club Rijnvogels

Toen wij het artikel lazen op Facebook pagina vanTOPklasser FC Rijnvogels vervulde ons met trots dat zes meiden o.a. van de AMVA zich hebben weten te manifesteren bij de Technische Commissie en opgenomen zijn in de selectieteams van FC Rijnvogels:

 

Komend seizoen zullen de beloftenteams onder leiding staan van Jan-Pieter van Duijn en zijn rechterhand Willem van der Plas. Vorig seizoen is er een uitstekende start gemaakt en dat smaakt naar meer maar ook naar een uitbreiding. Komend seizoen zal er onder andere geïnvesteerd worden in de samenwerking met het eerste elftal en de faciliteiten voor de B-selectie. Er bloeit wat moois bij FC Rijnvogels. De afgelopen maanden zijn er via de talenten trainingen en wedstrijden met het schaduwteam veel speelsters overstag gegaan om volgend seizoen het rood-zwart van FC Rijnvogels te dragen.

 

De volgende spelers spelen volgend seizoen bij FC Rijnvogels. Fabienne Koeman (Willem II), Mandy de Nijs (SVIJ), Saffira Zonneveld (Voorschoten '97), Sanne Witteman (EMM '21), Alicia Halvemaan (ESTO), Coco van Asselt (FC Olympia), Tessa van Velzen (FC Oegstgeest), Viviana Lacrum (RKDEO) en Robin Sterken (ACV). Robin is gescout op onze scoutingsdag in Groningen.

 

Bron FC Rijnvogels