· 

LANDELIJKE TRAININGS EN SCOUTINGSDAG MEIDEN IN STADION VAN TOP OSS

Op Weg naar de Top Voetbal is onder meisjes en vrouwen de snelst groeiende sport in Nederland. Velen dromen van een glansrijke carrière aan de top, dat is lang niet altijd vanzelfsprekend geweest. Op Weg naar de Top is een unieke vierdelige documentaire serie over de emancipatiestrijd van het Nederlands vrouwenvoetbal, gemaakt door filmmaker Mildred Roethof/Human Nature Films. De serie geeft een indringende inkijk in het Nederlandse vrouwenvoetbal. Dicht op de huid volgt de filmmaker oud-spelers, Oranje Leeuwinnen, jonge beloftes, coaches, analisten en andere voetbalfanaten. We zien emotie, gedrevenheid, passie, focus, winst en verlies in het leven van de spelers.

 

5 Maart in het Frans Heesen Stadion van TOP Oss.

 

Er kunnen 100 meiden deelnemen. Gediplomeerde trainers, pedagogisch onderlegd geven training aan de meiden. Meiden van Noord Nederland tot en met Zuid Nederland en België zijn welkom!

Alle clubs uit Nederland en Vlaanderen worden uitgenodigd om naar nieuwe talenten te kijken en eventueel uit te nodigen voor een stage!