VOETBALAANBOD ONDER 7 IN HET SEIZOEN 2022/’23

In het seizoen 2021/’22 namen zo’n 600 verenigingen en bijna 1400 teams deel aan het vernieuwde voetbalaanbod in de Onder 7-leeftijdscategorie. Dit betrof een aanbod waarbij wekelijks per fase in toernooivorm wedstrijden gepland waren en waarin 4 of meerdere teams (viertallen) op één accommodatie voetbalden in de wedstrijdvorm vier tegen vier.

 

De speeldagen zijn gelijk aan de speeldagen van de andere pupillencategorieën binnen het 4-fasenmodel. In de speeldagenkalender bij de kolom 'Pupillen 4-fasen' is te zien wat de speeldagen voor de O7 zijn.

 

Inschrijven Het gehele seizoen is het mogelijk om (meerdere) Onder 7-team(s) in te schrijven, indien er plek is in de eigen speelomgeving. Deze teams gaan 4 tegen 4 spelen, met 5 of maximaal 6 spelers per team. Komend seizoen zijn Onder 7-kinderen geboren in 2016. Per team mag 1 speler geboren zijn in 2015. Lees voor Infographic 4 tegen 4 en Draaiboek op de site van de KNVB