Gelijke kansen....ja eindelijk...1 tegen 1 meisjes tegen de jongens en het vervolg

Gelijke kansen voor iedereen? Ja wij denken dat het eens tijd wordt om dit toe te passen bij verenigingen. Echter als verenigingen dit beleidsmatig niet doen zullen die gelijke kansen er niet komen bij de bewuste verenigingen.

 

Eerst 1 tegen 1 en daarna winnaars 1 tegen 1 als gemengde teams tegen elkaar. Ook verliezers spelen als gemengd team tegen elkaar.

 

We spelen meisjes tegen de jongens ingedeeld in gelijke klasse en leeftijd. Afhankelijk van niveau. We willen zien wie het duel gaat winnen. De winnaars van elke leeftijdscategorie gaan als team verder spelen waarbij we uitgaan van een team van meisjes en jongens tegen een ander team meisjes en jongens. Het kan zijn zijn dat het ene team wat meer jongens dan meiden hebben of andersom.

 

Deelname is geheel gratis aangezien we bepaalde producten, denk aan gezonde voeding, gaan promoten door middel van activatie van producten.

 

In de ochtend spelen we 1 tegen 1 en in de middag gaan we partijvormen doen en zien wie het sterkste meiden/jongens team heeft.

 

Als pilot draaien we dit bij voorkeur in de regio West 1 of West 2.

 

Verdere informatie zal plaatsvinden op de site.