Erik ten Hag toernooi kent een prachtig affiche

Het is een affiche om mee te pronken. Het eerste Erik ten Hag toernooi kent bij de aftrap meteen een prachtig deelnemersveld. Met klinkende namen, bekende gezichten en prachtige talenten.

 

Op zaterdag 15 oktober in de herfstvakantie is De Greune het decor van een toptoernooi voor spelertjes onder de 12 jaar. Voor alle duidelijkheid: dat zijn talentjes die nog net niet toe zijn aan het grote veld, waardoor het technische aspect een grotere rol speelt dan het fysieke. Zie ze dribbelen, zie ze pingelen, scoren en juichen.

 

De clubs die de toeschouwers gaan verblijden op die dag zijn: Ajax, Borussia Dortmund, FC Twente/Heracles Academie, Borussia Mönchengladbach, Fortuna Düsseldorf, Beerschot, KV Mechelen, NEC, Volendam, FC Antwerp, ATC'65 en uiteraard Bon Boys zelf.  We kunnen vaststellen dat de organisatie er direct bij de eerste editie al in is geslaagd een veld te presenteren waarmee de manager van Manchester United dik tevreden kan zijn.

 

Het toernooi is gratig toegankelijk. In de aanloop naar de dag zelf komen we uiteraard met nog veel meer informatie en wetenswaardigheden.  Bron Bon Boys