Ingekomen: Wat kunnen we van een club verwachten

Jongste speelt sinds een jaar voetbal, vorig jaar gestart bij de ukkies's nu de JO6. Veel kindjes uit de buurt dus voor hem super gezellig. Voor ons zijn er echter wat frustraties. Slechte organisatie, materialen te laat, trainingen niet geregeld.

 

De jongens spelen nu ook wedstrijden, we kregen deze week de tenues, vol schimmelvlekken, maat 152-158. We hebben het hier ook 5 en 6 jarigen. als de mijne dat shirt aanheeft dan struikelt hij nog niet niet over de zoom. Shirt heeft ook nog lange mouwen. De ouders roepenal een jaar dat hij van een  trainer trainingen moet krijgen, nog steeds amper gehad. Af en toe....meer niet.

 

Dit is een nieuwe wereld voor ons, wat kunnen wij van de club verwachten? Kunnen we van ze verwachten dat ze schone tenues regelen die niet 6 maten te groot zijn, dat ze regelen dat kinderen aan toernooien mogen meedoen, dat vaders niet hoeven te trainen.

 

Hoe gaat dat bij andere clubs?