Een droom kan ook uiteen spatten...terugkijken

Klik op de afbeelding en ga naar de video
Klik op de afbeelding en ga naar de video

Wilde jij vroeger ook altijd profvoetballer worden? Dan is Voetbaldroom misschien wat voor jou! Hierin worden jonge voetbaltalenten gevolgd tijdens de stappen die ze zetten om hun ultieme droom te bereiken: profvoetballer worden! Wordt jouw droom toch een beetje werkelijkheid!

 

In de vierdelige docuserie zetten de jonge spelers van de Alphense Boys alles op alles om de voetbaldroom te halen. Finn (12) en zijn familie zijn hier een voorbeeld van. Zijn vader switchte er zelfs voor van baan, werkt ’s nachts en heeft aardig slaaptekort om zijn zoon te ondersteunen. #commitment!

 

Talent hebben, hard werken, goed eten en slapen, dan ga je het redden. Toch? Is het wel zo simpel als dat het klinkt? Even eerlijk, je hebt ook wel een klein beetje geluk nodig! Dit is bijvoorbeeld bij Tafi (14) het geval. Hij ging zo lekker, maar door een blessure is de kans aanwezig dat zijn droom in duigen valt… Lees en kijk verder op NPO3