NOODOPROEP Vrijwilligers gezocht als het even kan met spoed

vv Bergambacht plaatst een noodoproep omdat het draai op volledig vrijwilligers. En vrijwilligers kunnen ze nooit genoeg hebben, want vele handen maken immers licht werk. Helaas zijn ze genoodzaakt om vanuit het bestuur een NOODOPROEP te doen richting de leden en ouders van leden. Ze hebben momenteel te weinig vrijwilligers om de mooie club draaiende te houden.

 

Het meest acute probleem doet zich voor bij de barcommissie. Er zijn momenteel slechts vijf (!) vrijwilligers, die de kantine draaiende houden. De kantine op bepaalde dagen sluiten is geen optie, omdat deze bron van inkomsten niet gemist kan worden. Het noodscenario komt echter steeds dichterbij.

 

Niet wachten

 

Penningmeester Peter Hordijk vond het, samen met de overige bestuursleden, nodig om in actie te komen. “We kunnen niet wachten tot de volgende ledenvergadering,” aldus Hordijk, die hoopt binnenkort een opvolger te vinden voor zijn functie. “Bergambacht is nog steeds een prachtige vereniging, maar helaas ook een beetje een stuurloos schip. Nadat de voorzitter na elf jaar afscheid nam, meldde zich nog geen nieuwe kandidaat.”

 

Het grootste acute probleem doet zich voor bij de barcommissie.

 

Meer is te lezen op de site van vv Bergambacht