Ingezonden: Waar kunnen we aankloppen?

We hebben 2 zoons die sporten. Daar zijn we iuiteraard heel blij mee, de oudste is nu zestien en speelt eredivisie basketball, moet 4x  in nde week naar Almere (heen en terug 60 km of meer) plus wedstrijden en toernooien en.....en nog meer.

Onze jongste zoon is dertien  en speelt voetbal in de JO14.1  en moet ook overal naartoe. Traint 3x per week maar gaat met de fiets. Rwee hoog spelende jongens die we beiden zo graag willen ondersteunen!

 

Vervoer

We hebben maar 1 auto, openbaar vervoer naar de sporthallen is duur en meestal een uur reizen...we proberen met een andere ouder die in dezelfde stad woont zoveel mogelijk om beurt te rijden, maar beiden hebben we het niet breed en hier heb je geen topsportscholen die gesubusidieerd zijn door de regering (zoals in Belgie of Frankrijk)... het water staat ons ad lippen maar waar kunnen we aankloppen? Wie o wie weer raad?