Pilot vernieuwde spelregels

Klik op de afbeelding om de video af te spelen
Klik op de afbeelding om de video af te spelen

In het seizoen 2022/'23 start de KNVB in de leeftijdscategorie JO13 (categorie B) met een pilot rondom de spelregels. Dit zal plaatsvinden in de districten Noord en West 1. In deze video brengen we de vier vernieuwde spelregels voor je in beeld.

 

Bij de KNVB blijf je op de hoogte van alles over betaald- en amateurvoetbal. KNVB is de officiële account van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond op YouTube. Voetba

is volkssport nummer één.

De KNVB is met meer dan 1,2 miljoen leden de grootste sportbond van Nederland. Wekelijks organiseert de voetbalbond, samen met 3.200 verenigingen, ongeveer 33.000 wedstrijden. Op velden en in zalen nemen mannen, vrouwen, jongens en meisjes het daarbij tegen elkaar op met een sportieve en sociale doelstelling.

Bron KNVB en CSW