Jan Reurings nieuwe coördinator voetbal opleidingsteams ADO Den Haag Vrouwen

ADO Den Haag Vrouwen heeft in Jan Reurings haar nieuwe coördinator voetbal opleidingsteams gevonden. De ervaren coach en gymdocent gaat zich ontfermen over de coördinatie van alle jeugdelftallen bij ADO Den Haag Vrouwen. De oud-jeugdspeler van ADO Den Haag was na zijn voetbalcarrière als coach actief bij Full Speed, DHC, RVC, Olympia, Roodenburg en Oliveo. Daarnaast was Reurings veertig jaar werkzaam bij de KNVB. Hier ontwikkelde hij meerdere cursussen, waaronder de eerste cursus Hoofdopleidingen, en was hij als stafdocent verantwoordelijk voor het landelijk docentenbeleid bij de KNVB Academie. Ook stond de oud-coach aan het roer van onder meer Oranje O16 en diverse andere nationale- en districtsselecties bij de nationale bond. Lees verder op de site van ADOvrouwen.nl