Ingezonden: Graag jullie mening. Scorelijst of niet?

Mijn kind,  JO12-speler, heeft het voetbalschema gekregen waar ook de "scorelijst" op bij gehouden wordt. Ik heb aangegeven dat ik hier moeite mee heb, omdat in mijn ogen voetbal een teamsport is. Je samen wint/verliest en er ook samen voor hoort te zorgen dat er iemand kan scoren. Als je pech hebt krijg je op deze leeftijd van die egootjes die het liever zelf proberen i.p.v. de perfecte voorzet te geven. Kinderen die niet tevreden zijn met hun positie, omdat je achterin nu eenmaal wat minder kans krijgt om 'm er in te krijgen. Dit komt in mijn ogen het plezier en leren van het spel niet ten goede. De leider vond dat ze hier maar mee om moesten leren gaan. Mijn kind ziet de lijst niet, maar zal het zeker horen ..."want de kinderen willen dat altijd graag weten" . Mijn man (die sinds een aantal jaren leider is), doet dit bewust niet en ik heb het bij de teams van mijn kinderen nog niet meegemaakt. Ik mag me er van manlief niet druk om maken, dat is het niet waard, want :" Deze leider is degene die dan om mag gaan met een rottige sfeer in de kleedkamer". Graag jullie mening?