Spelers en familie mogen douchen bij ZCFC

De stijgende energiekosten hebben een forse impact op zo ongeveer alle groepen: privé, ondernemers, maar zeker ook de sportclubs. Terwijl de ene club 16 duizend meer moet gaan betalen heeft de ander nog de mazzel om een contract te hebben afgesloten tot 2024.

Ook ZCFC is een club die nog een doorlopend contract heeft. 

Nu komt deze met een zeer mooi gebaar naar de leden van de club en hun familieleden.

 

Van voetbalclub naar badhuis? Er is ook gekeken naar wat wij als club nog meer zouden kunnen doen. We horen/lezen dat andere sportclubs douches moeten sluiten om de kosten voor de club laag te houden. Dat speelt bij ons -gelukkig- veel minder en daarom doen wij het tegenovergestelde. Onder de noemer ‘alle beetjes helpen’ hebben we besloten de laatste kleedkamerunit/douches (8 t/m 12) open te houden voor diegene die daar (met de familie) gebruik van wil maken. Deze unit zal dan in de avonduren en tijdens trainingsdagen (ma/do) voor dit doel beschikbaar zijn.