Staflid voetbalclub asv Dronten ‘ernstig bedreigd’: ‘Dit gaat alle perken te buiten’

Een staflid van voetbalclub asv Dronten wordt ‘ernstig bedreigd’. Dat meldt het bestuur van de vereniging. Voorzitter Jan Bollemaat wil niet zeggen om wie het gaat en wat de aard van de bedreiging is. ,,Maar het gaat alle perken te buiten. Dit is volstrekt ontoelaatbaar.’’

 

Het staflid heeft op aanraden van het bestuur aangifte gedaan, zegt Bollemaat. ,,Verder kunnen wij weinig doen. Wel hebben we een statement gepubliceerd om aan te geven dat dit volstrekt ontoelaatbaar is. Als voorzitter wil ik de goedwillende vrijwilligers van deze vereniging in bescherming nemen.’’ Bron de Stentor

 

Het bestuur van asv Dronten is enorm geschrokken van het feit dat een staflid van onze club ernstig wordt bedreigd. Dit gaat alle alle grenzen te buiten en is volstrekt ontoelaatbaar!

Lees de statement verder op de site van ASV Dronten