De uitdagingen: 8 pedagogische uitdagingen voor jeugdtrainers en -coaches!

Het weer wordt minder, de regen valt vaker en alle trainers die buiten sporten beginnen jaloers te worden op de collega’s die binnen sporten… De Assistent heeft voor al deze trainers iets waar ze aan de slag mee kunnen! Lees bijvoorbeeld ‘De uitdagingen: 8 pedagogische uitdagingen voor jeugdtrainers en –coaches’ of schrijf je in voor 1 van onze nieuwe workshops. Deze workshop geven we gewoon lekker warm, droog en binnen ;). Daarnaast hebben we in deze nieuwsbrief ook weer aandacht voor het feit dat iedereen welkom is in de sport, maar dat nog niet iedereen zich welkom voelt. Hierover de komende tijd meer. 

 

Een boek dat al meerdere keren deze nieuwsbrief heeft gehaald en waarvan er al meer dan 1500 zijn uitgedeeld aan Amsterdamse trainers. In het boek worden verschillende situaties besproken die iedere (beginnende) jeugdtrainer of -coach tegen gaat komen. Hoe ga je om met ouders, hoe geef je een compliment of hoe zorg je voor duidelijkheid binnen jouw groep? Vraag het boek aan en vermeld jouw naam, adres en de sportclub waar jij actief bent. Als je trainerscoördinator bent kan je voor al je trainers een exemplaar aanvragen. assistent@amsterdam.nl