NIEUW: Voetbal actie bonnen

Voorbeeld bon
Voorbeeld bon

De crisis hakt er behoorlijk in maar toch zou je binnen het voetbal toch het één en ander willen aanschaffen. Onderstaande bedrijven willen je daarbij helpen en geven je een extra korting op producten en diensten. Dat kan uitéénlopende aard zijn. Maar kan ook een lidmaatschap bij een vereniging zijn of korting op tenues, trainingsoutfit en/of materialen. Indien er meerdere bedrijven meedoen willen we dit verder uitbreiden naar sport algemeen. Via Facebook en Instagram advertenties worden de bonnen bekend gemaakt. Elke nieuwe bon komt ook op alle sociale media.

 

Bij inlevering van de actie bonnen heb je recht op de korting die in de bon staat bij de desbetreffende winkel en/of bedrijf.

De acties gelden voor de maand november. Iedere maand komen we met een nieuwe actie en kan per bedrijf verschillen. 

 

U kunt via de button de bon uitprinten en via mail versturen naar de verkopende partij. We doen dit digitaal zodat je ook gebruik kan maken van landelijke opererende winkels en andere bedrijven.

Binnenkort meer info op de site