We hebben echt veel scouts gezien bij Sp Eefde op de scoutingsdag

En wat een mooi ontvangst en dat zie je vaak bij dorpsverenigingen die ons op gemoedelijke manier ontvingen. 

We waren met 4 van onze eigen scouts en nadat de onderbouw binnen druppelde kwamen er steeds meer scouts bij van Vitesse en De Graafschap en voor de kinderen was dat toch wel behoorlijk uniek. En het mooie was dat er naar talent werd gekeken, opgeschreven en door gestuurd naar kantoor. 

Ook onze eigen scouts hebben niet stil gezeten. Waarom spelen er zoveel buitenlanders in onze eigen competitie terwijl er zoveel talent ook bij bij de bovenbouw rondlopen. Ook gisteren weer. Unaniem door de scouts, daar moeten we wat mee zodat deze spelers van 16/17 jaar kansen kunnen krijgen. We hebben inmiddels onze contcaten aangeboord en gaaan nu verder met hen. Het wordt eens tijd dat we onze eigen talenten de kansen geven en niet steeds vreemdelingen legioenen opstellen.