Volgende week pilot voor bedrijven tijdens Black Friday met kortingsbonnen: landelijke campagne

Voorbeeld advertentie
Voorbeeld advertentie

Voor Voetbal relateerde bedrijven

 

Benieuwd wanneer Black Friday dit jaar is? Black Friday 2022 valt op vrijdag 25 november 2022. Op voetbaltotaal.net verzamelen we tijdens de hele actieperiode de beste Black Friday 2022 deals van Nederland, zodat jij zelf niet op zoek hoeft.

Bedenk een mooie korting op een product of een dienst en voor 25 euro plaatsen we je advertentie op de site en op alle sociale media en wordt aangestuurd door een landelijke advertentie campagne via Facebook en Instagram. 

 

Maak een dermate leuke actie waardoor mensen de voucher kunnen downloaden en kunnen mailen naar het besbetreffende bedrijf om optimaal te profiteren van de korting.

 

Wil je als bedrijf meedoen? Laat het even weten via app 0641129929