We nemen graag de zaken waar voor talentvolle meiden

We hebben inmiddels zoveel ervaring met het meidenvoetbal dat we nu ook na dit seizoen gaan richten op het waarnemen van zaken in het meiden voetbal. We zien nog immer teveel discriminatie in het meidenvoetbal en in te lage teams uitkomen. Door onze contacten met diverse profclubs en TOPklasse clubs gaan we ons meer op deze meiden als doelgroep richten. Op onze scoutingdagen komen meiden met zoveel talent dat we ook vaak denken woooow die is echt goed en niet in beeld  bij een BVO. Daarom willen we ook de meiden helpen om goede vervolgkeuze te maken. 

Ook gisteren zagen we weer meiden en nodigen we er vier uit voor de AMVA. Maar op enig moment zit de AMVA ook vol...

 

Wij zijn geen zaakwaarnemers die van alles beloven maar wel de juiste kansen bieden. Wij nemen weloverwogen beslissingen en acties door te kijken wat goed voor jou is, op basis van onze jarenlange ervaringin scouting. Zo brengen we eerst je sterke en minder sterke punten in kaart. Aan de hand daarvan kunnen wij een POP plan opmaken; een plan naar succes voor jouw voetbalcarrière en het vinden van de voetbalclub die het beste bij jou past!