Montfoort SV’19 sluit kantine Noord vanwege energiekosten

Het bestuur zag door oplopende energiekosten genoodzaakt om vanaf zaterdag 29 oktober kantine Noord definitief te sluiten. Met deze sluiting loopt de club ook alvast vooruit op de aanstaande verbouwing waarbij kantine Noord ook zou worden gesloten.

 

Met de sluiting dient rekening gehouden te worden met het onderstaande:

 

Het wedstrijdsecretariaat zal vanaf zaterdag 29 oktober alleen op locatie Zuid beschikbaar zijn. Het barrooster wat is opgesteld voor kantine Noord blijft van kracht alleen wordt de bardienst uitgevoerd in kantine Zuid. Kleedkamers blijven vooralsnog geopend. Wij doen een dringende oproep om zoveel mogelijk thuis te douchen of het douchen zo kort mogelijk te houden.

Wat verwarming en temperatuur van het douchewater betreft zijn op de accommodatie al maatregelen genomen. Indien blijkt dat dit onvoldoende besparing oplevert bestaat de mogelijkheid dat aanvullende maatregelen genomen moeten worden met bijvoorbeeld beperkingen van douche mogelijkheden.

 

Het Bestuur

Bron Montfoort '19 sv