Begeleiding speciaal voor meiden

Voor talentvolle meiden zetten we een tandje bij.

Ben je 14 jaar of ouder?        

 

Een afspraak is zo gemaakt!

 

Dat kunnen we wel stellen. Er loopt op dit moment echt veel talent rond dat we het waard vinden om bij jou langs te komen en tijdens een wedstrijd te bekijken. Inmiddels mogen we wel stellen dat menig meisje de gang naar een BVO heeft gevonden en nu kunnen we ze zelfs meiden onderbrengen bij mooie BVO 's in België waar ze een stage krijgen aangeboden.

 

Uiteraard kijken we eerst in Nederland en dan gaan we eventueel verder kijken buiten de landsgrenzen.

 

Ook meiden hebben dromen en de scouts van Voetbal Totaal hebben meiden die op welke manier dan ook negatieve ervaring hebben mogen meemaken, helpen we in het vervolgtraject. Discriminatie moet uit de wereld en daar richten wij ons volkomen op! Voorbeelden te over van meiden die niet bij een jongensteam mogen en door de bemiddeling van onze scouts en medewerkers spelen meiden komend seizoen op hun niveau bij hun eigen club dan wel bij een andere club. Clubs die meiden graag de helpende hand boden binnen de amateurs. Deze meiden zijn in een 1e jongensteam opgenomen. In de onderbouw en bovenbouw. Veel meiden hebben we via de AMVA naar een BVO kunnen helpen, stage mogen doen en aangenomen. Dat zijn mooie voorbeelden. Daarom zeggen we ook, we kijken niet alleen in de regio maar doen dit zeker landelijk. Wil je meer weten? App naar 0641129929