Meld jouw vereniging aan als locatie voor de Aftrapmodule

In februari 2023 begint een nieuwe ronde van de Aftrapmodule. Hierin maken jeugdtrainers laagdrempelig kennis met het trainersvak via digitale begeleiding en in slechts één praktijkbijeenkomst. Heb je interesse om de praktijkbijeenkomst bij jouw vereniging te laten plaatsvinden? Aanmelden als locatie kan nog maar tot en met 27 november!

 

Een jeugdtrainer is voor spelers en ouders hét gezicht van de vereniging. Hij of zij communiceert, begeleidt, coacht wedstrijden, verzorgt trainingen, beantwoordt vragen, juicht mee en biedt troost. Hiermee zijn trainers voor een groot deel verantwoordelijk voor het spelplezier en de ontwikkeling van de jeugdspelers. Een trainersopleiding kan hen goed helpen in deze mooie, uitdagende en belangrijke rol, maar veel vrijwilligers hebben naast hun reguliere baan en de training(en) die zij ’s avonds al geven, geen tijd voor een meerdaagse cursus. Bron KNVB.NL