· 

Geef de lessen van een favoriete sportheld cadeau.

Grootmeesters Masterclasses: het betere kerstcadeau Of je nou je beste vriend een betere teamplayer wil laten zijn, je vader een lagere handicap gunt met golf, of in je zus de nieuwe sterspeler van het Nederlands elftal ziet. Of je iemand nou een beetje beter wil laten worden, of nog beter dan de allerbeste……Dit jaar geef je vrienden, collega’s of familie tijdens de feestdagen tips en tricks van de beste sporters van Nederland. Met de nieuwe giftcard van Grootmeesters Masterclasses geef je een compleet online college cadeau van topsporters als voetballer Rafaël van der Vaart, hockeyster Ellen Hoog of golfer Joost Luiten. In een paar uur geven ze jou alle ‘ins en outs’ voor maar €29,95. Dat is weer eens wat anders dan een boek, een nieuwe hoodie, of wéér een flesje parfum.

 

Leer hoe je alles uit jezelf haalt zonder je plezier te verliezen, verbeter je strafschoptechniek, functioneer beter in een team, of kijk die ene backhandslag van Ellen Hoog zo vaak terug als je wil. Met de Grootmeesters giftcard geef je iemand toegang tot de tips en tricks van topsporters. De gelukkige bepaalt zelf waar hij of zij beter in wil worden door zelf een Grootmeester te kiezen. Kijken kan in elk tempo; elke dag een aflevering, terugkijken totdat je het onder de knie hebt, of in één keer de hele masterclass bingen. Hoe vaker je kijkt, hoe beter je wordt!

 

Grootmeesters: Een beetje beter is al veel beter! Maak jezelf, of een ander beter in ‘wat dan ook’ met een online masterclass van Grootmeesters. Leer bijvoorbeeld beter zingen van Trijntje Oosterhuis, word beter op de bühne met een masterclass van Youp, haal Jonnie & Thérèse Boer je eigen keuken in, of ontdek de fijne kneepjes op en rondom het veld van oud-international Rafaël van der Vaart... Noem een onderwerp, en er is een Grootmeester voor! In een serie korte, behapbare afleveringen geeft een van de Grootmeesters je een kijkje achter de schermen. Een complete masterclass met een paar uur onbetaalbare ‘ins en outs’ is al van jou voor €29,95. Met de nieuwe Grootmeesters giftcard geef je iemand een masterclass naar keuze cadeau. Geen gek cadeau voor de kerstdagen, het Suikerfeest, of elke willekeurige verjaardag, diploma-uitreiking of bar mitswa. Beter, voor iedereen dus. grootmeesters.nl