Positief coachen van pubers

Het kan lastig zijn om jongeren in de puberleeftijd te trainen of coachen. Ze ontwikkelen een eigen identiteit, hormonen gieren door het lijf, ze spiegelen constant aan anderen, ze zoeken grenzen op en willen altijd weten waarom ze iets doen.

 

Juist de zoektocht naar zelfstandigheid levert soms confrontaties op met de mensen om hen heen. Ze bevinden zich in een andere fase dan jonge kinderen en moeten daardoor ook op een andere manier benaderd worden, ook door de trainer. Belangrijke thema’s in deze ontwikkeling zijn betrokkenheid, doelstellingen en doorzettingsvermogen. Op deze gebieden kunnen trainers en coaches een grote bijdrage leveren. Tijdens deze workshop leer je om je te verplaatsen in pubers en hun leven.......

 

Lees verder bij Amsterdam.nl en schrijf je in...