De trainer ziet het verschil. Dit magazine is voor alle trainers.....

die zich realiseren dat zij echt enorm belangrijk zijn voor jeugdige sporters en het verschil kunnen maken.

 

Jij als trainer maakt iedere training en wedstrijd een verschil. Je probeert jouw sporters te inspireren, motiveren en te ontwikkelen door verschillende tips en aanwijzingen. Daarbij heb jij ook aandacht voor het creëren van een team of groepsgevoel. Jij zorgt ervoor dat iedereen zich op diens plek voelt, en dat niemand wordt uitgesloten. Om jou daarbij te helpen hebben wij het verhaal van inspirerende trainers, hun aanpak en verschillende spelvormen verzameld in ons nieuwe magazine ‘De trainer ziet het verschil’.

 

In de scenes uit deze animatie is vermoedelijk geen sprake van gemeen-bedoelde hardnekkige discriminatie. De scenes laten de meer subtiele vormen van uitsluiting zien. Je kunt ze bijna alledaags noemen: losse opmerkingen, verkeerde grapjes, vormen van negeren; duidelijk maken dat die ander er toch niet helemáál bij hoort. Maar, oef, ze kunnen keihard aankomen bij degene die het betreft. Het zijn de vormen van uitsluiting waar je al jeugdtrainer of -coach gelukkig vrij eenvoudig iets aan kan doen. Als je het ziet… Zie jij het verschil? Lees verder bij Amsterdam.nl

 

Download het boek

Download
de_trainer_ziet_het_verschil.pdf
Adobe Acrobat document 7.6 MB