Ik wil beter worden en niet meedoen aan die 3e helft!

Weet je zoveel contacten gehad met meiden die zich via Instagram hebben ingeschreven. En elke keer zelfde verhaal. Niveau is niks...mijn mede speelsters komen voor de gezelligheid. 3e helft en zuipen. Avond ervoor stappen en dan kotsend over de railing. Meiden die graag willen, komen niet verder en willen zo graag, hebben mijn hulp ingeroepen.

 

"ik hoef niet naar een BVO maar er zijn toch betere oplossingen dan waar ik nu speel? Ik wil zo graag beter worden. Kun je mij verder helpen? Ik weet niet hoe ik dat moet doen." Ik heb u ook nog op TV gezien "op weg naar de top".

"Daarom heb ik het ook ingevuld." Het zijn er zo veel dat ik maar een Netwerkgroep op Whatsapp en eventueel Facebook ga inrichten om hun ervaringen met elkaar te delen.

Een meisje uit een 3e of 4e klasse en in de jeugd bij jongens hebben gespeeld worden dan in zo'n Vrouwen 1 gedumpt. Een niet gediplomeerde trainer, trainingen die saai zijn en vaak zie je maar 7 van de 14 meiden. Dat willen een aantal niet....Je gaat haast denken dat er clubs zijn die alleen maar contributie zien en geld vangen door veel te consumeren. Bepaald aantal meiden drinken niet eens en willen dat niet. Er waren al meiden bij die blij waren voor een stage bij een 1e of hoofdklasser. De meiden bieden we aan op de scoutingsdag te komen zodat we er ook een goede kijk hebben en beter geholpen kunnen worden.

Mag ik je daarbij helpen?