Bijeenkomst ‘De toegevoegde waarde van trainersbegeleiding als Hoofd Opleiding’

Steeds meer verenigingen maken trainersbegeleiding belangrijk en kiezen voor een Hoofd Opleiding die de trainersbegeleiding op zich neemt. Maar waarom doen ze dit en wat levert dit deze verenigingen op? Ben je hier ook benieuwd naar als bestuurder van een voetbalvereniging? Kom dan naar deze bijeenkomst en ontdek wat een Hoofd Opleiding voor jouw vereniging kan betekenen om jeugdtrain(st)ers te begeleiden.

 

Wij nodigen je van harte uit om samen met andere bestuurders van Rotterdamse voetbalverenigingen in gesprek te gaan, ervaringen te delen, kansen en mogelijke bedreigingen te benoemen én vooral te verkennen wat een Hoofd Opleiding aan jouw vereniging kan toevoegen. Deze avond wordt georganiseerd door Rotterdam Sportsupport in samenwerking met de KNVB. Bron Rotterdam Sport Support