Joyce kwamen we tegen in Apeldoorn...het begin van een mooie carriere?

Joyce kwamen we tegen op onze scoutingsdag in Apeldoorn. Dat was in 2022. Zo dachten we dat is een talentvolle meid die speelde bij sv Epe. Plezier was daar niet groot en bij de jongens spelen was voor haar niet weggelegd. We hebben gevraagd of ze stappen wilde maken en dat wilde ze maar al te graag. Hogerop was haar wens.

 

We hebben haar aangeboden te komen trainen en spelen bij de AMVA en daar maakte ze dankbaar gebruik van. Toen we Rihab konden onderbrengen bij Excelsior kwam er een plek vrij vrij bij GVVV en tot opheden speelt ze haar competitewedstrijden bij GVVV.

Begin dit seizoen hebben we haar aangeboden bij vv Alkmaar. Al vrij rap kreeg ze de uitnodiging mee te trainen. Daar heeft ze dermate gedaan dat ze in het voorjaar mee mag trainen en oefenwedstrijden spelen. Inmiddels heeft ze de 1e oefenwedstrijd achter de rug tegen het team van de KNVB. We hopen op het moment dat AZ de licentie van vv Alkmaar overneemt zij mee mag naar het Alkmaarse.