Eventjes uitgeleefd op het veld

Heerlijk kunnen uitleven gisteren. De trainer kon een keer niet. Overgenomen de JO17.1. Jongens willen graag. Hard gewerkt. Alles met bal...Maar in veel 1v1 en met omschakeling en geleerde in partijvorm. Jongens kun je snel wat leren. Zijn leergierig. Na 1 uur en 15 minuten was de pap op. Onthoud het goede en neem het goede mee naar je WU voor een wedstrijd. Je kunt beter beter 5 kwartier top trainen. Dan dat de laatste kwartier in elkaar zakt...dan loopt de animo weg en onthoud je de mindere 15 minuten...Wat niet de bedoeling is.

 

De AMVA

Gisteravond was even gekkenhuis. Van alle kanten werd ik bestookt. Bedankt, ik mag stage bij sc Heerenveen, ik mag bij Excelsior. Maar ook bij Saestum, Rijnvogels, vv Alkmaar enz. De AMVA loopt leeg?

Er komen plaatsen vrij. Laten we de wedstrijden spelen en afsluiten met de trainingen en toernooien...Ik ben heel gelukkig met dit resultaat.

Dat jullie de stap wellicht mogen zetten...wooooow