Ingezonden: huis, tuin en keuken voetbaltraining

Mijn kind speelt in een JO13 pupillenteam en heeft nu voor het 2e jaar geenof nauwelijks goede training. De selectieteams hebben gekwalificeerde trainers en de overige teams een goedwillende ouder die er in meer of mindere mate ( of niet) in slaagt om de kinderen wat bij te brengen.

 

Het lukt de vereniging niet om buiten de ouders een vrijwilliger te vinden en ik heb het gevoel dat daarmee voor hun de kous een beetje af is. Ik vind dat de vereniging wel erg makkelijk de verantwoordelijkheid afschuift en wil daarover in gesprek, proberen te overtuigen dat er structureel wat moet veranderen, maar moet dan wel opties ter overweging aan kunnen dragen. Ik denk zelf bijv. aan een avond techniektraining voor de lagere teams samen onder leiding van een gekwalificeerd iemand die zo ook "ouders" op kan leiden.

Laat me horen hoe het bij andere verenigingen gaat!