Welke onderwerpen zou jij besproken willen hebben?

Het straatinterview op locaties. Maar ook op sportaccommodaties    

 

Ja hoor met de camera op pad en diverse mensen vragen om hun mening. Opnames van ca. 2 a 3 minuten over belangrijke thema's zoals hoe integreren we bijv. Pedagogiek in het voetbal. Interview met mensen bij de club. Ieder zijn mening. Is het nuttig is het noodzaak, of wil men het juist niet?

 

Het interview komt te staan op alle sociale media, website en bereikt meer dan 25.000 mensen organisch en met als doel nog meer mensen bereiken.

 

We interviewen mensen op straat en voetbalaccommodaties en de vragen in het betaalde voetbal zijn leuk maar gaat het echter over spelers, trainers, beleid in het betaalde voetbal. We denken dat het interessant is om belangrijke pijnpunten in het amateurvoetbal aan de kaak te stellen en vragen naar meningen en oplossingen bij het publiek en kader van amateurverenigingen.

Welk onderwerp vind jij van belang? Reageer via Facebook, Instagram of whatsapp. 0641129929

 

Daarnaast kan 1 bedrijf zijn naam en logo koppelen aan de video en blijft staan op alle media.

Reactie schrijven

Commentaren: 0