VV Groningen heft zichzelf op

VV Groningen heeft zichzelf opgeheven. De KNVB bevestigt dat de voetbalvereniging alle teams per direct heeft teruggetrokken uit de verschillende competities. De reden is een dreigend faillissement. VV Groningen, in de volksmond VVG genoemd, startte het huidige voetbalseizoen met vier veldteams en twee zaalvoetbalteams. Het eerste elftal kwam dit seizoen op zaterdag uit in de Eerste Klasse F, waarin het na vijftien wedstrijden hekkensluiter was. De veldteams speelden hun thuiswedstrijden op Sportpark Het Noorden in de Groningse stadswijk Selwerd. 'Helaas, tot pijn in mijn hart, hebben we moeten besluiten om per direct te moeten opheffen. Helaas was er geen voorbestaan mogelijk', meldt voorzitter Robbert Bollegraaf op zijn Facebookpagina. Lees verder op RTV Noord