Voor wie is dat herkenbaar en hoe los jij een stout kind op?

Gisteren voor het eerst proef gedraaid op de King kinderopvang op de oudste groep. Ik moet eerlijk zeggen...had ik dit maar eerder gedaan...met kinderen werken...plezier beleven in datgene wat zij mogen doen houd je jong.

Daarnaast nog een cursus pedagogiek. Een aanrader, ook voor elke trainer. De omgang met kinderen is zo belangrijk. Wij...Wij groten...beslissen voor kinderen...is kinderen ooit iets gevraagd?

Maak het veels te weinig mee. Iedere club zou in ieder geval een geschoolde pedagogisch medewerker in dienst moeten nemen.

"Jij luistert niet...dus strafrondjes....Of ga eigenlijk maar 10 minuten op de grond zitten...Of 10x opdrukken"...is dit de straf die ze verdienen?

Een kind heeft een probleem. Heb jij wel eens doorgevraagd waar dat probleem vandaan komt? Hoever durf je te vragen? Vragen waarmee kinderen bij voorkeur geen ja of nee kunnen zeggen maar meehelpen het probleem te benoemen? En hoe los jij dat dan op? Gedrag van kinderen is niet zo aangeboren...maar beinvloed door... en dan zijn wij de grote mensen die bepalen voor de kinderen....is ieder kind niet uniek???