Voor trainers? Zo belangrijk: E-learning uitgelicht: Pedagogisch handelen

Pedagogisch handelen < 15 jaar

 

Ook voor jeugdtrainers en begeleiders in de onderbouw is er een e-learning over het pedagogisch handelen. Deze cursus is opgebouwd uit zes modules, waarin telkens een pedagogisch thema met een link naar het jeugdvoetbal centraal staat. Via het overzicht in de linker kolom kan men navigeren door de lessen en modules van de cursus. Elke module bestaat vervolgens uit een serie lessen, met als rode draad de interviews met experts – binnen en buiten de voetbalwereld – als het over kennis over pedagogisch handelen in de onderbouw gaat. Zij zoomen vooral in op de handelingen (dus wat je kunt doen om voor een goed pedagogisch klimaat te zorgen) en geven praktijkvoorbeelden van goed en minder goed pedagogisch handelen.

 

Pedagogisch handelen> 15 jaar

Hoe kun je nóg beter omgaan met (jeugd)spelers van boven de 15 jaar? Hoe creëer je een goede leercultuur? Hoe ga je gesprekken met ze aan en op welke wijze help en ondersteun je je spelers bij wat zíj willen bereiken? Al dit soort onderwerpen die te maken hebben met ‘Pedagogisch handelen’, komen terug. De online cursus ‘Pedagogisch handelen voor spelers vanaf 15 jaar’ is een geweldig hulpmiddel om beter om te gaan met deze interessante doelgroep. Word een nóg betere trainer-coach voor deze generatie voetballers!

 

Meer weten? Lees verder