Ledenwerving? Ledenbehoud is minstens net zo belangrijk

Ledenwerving staat bij veel clubs op de agenda. Maar ledenbehoud is minstens net zo belangrijk.

 

Wellicht kun je (bepaalde groepen) leden meer bieden door samen te werken een andere vereniging. Dit kan een hele goede oplossing zijn als je tijdelijk of voor een wat langere periode een tekort aan spelers hebt. Breng dan samen met je buurvereniging eens in kaart wat je voor elkaar kunt betekenen. Hieronder lees je het verhaal van SVO Pinkenberg, of klik hier voor de mogelijkheden.

 

Vergeet ook het 7x7 voetbal niet. De ervaring leert dat 7x7 een belangrijke rol speelt in het behoud van leden. Het is dan ook niet vreemd dat de populariteit nog altijd stijgt en dit seizoen de mijlpaal van 3000 teams is bereikt. Klik hier voor meer informatie over 7x7.

 

In deze nieuwsbrief lees je meer over ledenbehoud. Wellicht kan een leuke activiteit in Het Nationale Voetbalweekend helpen leden te behouden. Inschrijven kan nog steeds!