9 Juli een Terugkomdag voor 15 jaar en ouder...ben jij op zoek naar jouw top?

Waarom noemen ze het zo? Omdat we de spelers eerder hebben gehad op onze scoutingdagen en graag in contact brengen met onze zaakwaarnemers.

 

De zaakwaarnemers waar we mee samenwerken zijn op zoek naar jongens die op oudere leeftijd(15 - 22 jaar) nog de kans willen krijgen op hoger niveau. Denk aan Keuken Kampioen Divisie, 2e, 3e en 4e divisie, maar ook spelers die de landsgrenzen over willen en hun geluk willen beproeven bij club op Elite B niveau, Nationaal of op IP niveau. Of nog verder in het buitenland.

 

Aangezien we alleen werken met zaakwaarnemers die een licentie hebben bij de bond, nodigen we dan ook uit om een dag mee te draaien om de talenten die op hoog niveau spelen te zien trainen en voetballen.

 

Waar doen we dat dan?

Bij DZC '68 in Doetinchem omdat wij vinden dat als je uit het westen komt ook de stap zou moeten zetten naar het oosten te komen. "We denken altijd...."Jij wilt betaald voetballer worden? Dan komen we niet naar jou toe maar moet jij naar Doetichem komen"De trainingen en wedstrijden worden door profs verzorgd.Denk aan Veysel Karokac, Bram van Os en Michel Boerebach.Kosten voor de gehele dag incl. lunch 37,50Na afloop kunnen de contacten met zaakwaarnemers gelegd worden.    

Heb je vragen? Dan kan dat via app 0641129929